WellCareMedicalCentre.com

Kokosolie: egenskaber og anvendelser

L ' kokosnøddeolie er et naturlægemiddel produkt, som opnås ved at klemme den tørrede modne kokos. Ud over at indeholde spor af E-vitamin består kokosolie af 85% mættet fedt. Disse er strukturelt forskellige fra dem, der findes i andre fødevarer, som de hovedsagelig er repræsenteret ved mellemlange kæde triglycerid, der - i forhold til dem langkædede, sundhedsskadelige -. Bruges straks ved stofskiftet som energi, ikke akkumulere

egenskaberne af kokosolie

med sin behagelig smag og dens parfume, er kokosolie også værdsat af kokke der bruger det som et levedygtigt alternativ til olieholdige frø. det har en mættende effekt og hjælper mod kolesterol . Især oversøisk det betragtes som en slags eliksir af skønhed, hemmelige våben til at fugter huden (holde den smidig og yngre), som skuespillerinder, sangere og modeller passer lykkeligt i den daglige skønhedsrutine. Kokosolie er en fremragende idrantante i hele kroppen og hjælper med at forhindre fremkomsten af ​​strækmærker

Har en kraftfuld effekt anti-aging på grund af tilstedeværelsen af ​​antioxidanter:. Kokos olie packs På ansigtet, hvis det anvendes kontinuerligt, kan det hjælpe med at nedsætte udseendet af rynker. Hertil kommer, er det ideelt som en efter solen til at forkæle din hud efter en dag på stranden.

Dens virkninger er også til gavn for den hårpleje , især for dem, tør og livløs. Og igen, kokosolie kan bruges som remover , da det kan fjerne de mest modstandsdygtige makeup og er et godt middel mod krakning af læberne, mindre hud sår og myggestik .

Sådan bruger kokosolie

kokosolie kan bruges, uden misbrug, i tusind måder. Lad os finde ud af de vigtigste

  • i køkkenet Egenskaber :. Hvis det er økologisk og ikke blandes med andre olier, kan kokosolie bruges som en del af hjem tilpasninger, især med hensyn til desserter. . Let fordøjelig og øger mæthed
  • Coconut drikke : naturligt lavt kalorier og fedt-fri, kokos vand (som er udvundet fra kokosnødder) er et godt alternativ til energidrikke, tak en perfekt blanding af elektrolytter, kulhydrater, vitaminer, aminosyrer og andre næringsstoffer
  • naturlig kosmetik :. det er en reel kur er at bevare både at øge den naturlige skønhed. Især er kokosolie anvendes på dette håret og fjerne skæl, men også i anti-aging cremer og fugtighedscremer
  • Egenskaber antibakteriel : er forsynet med antibakteriel virkning - således også til udendørs brug. - Kokosolie er velegnet til behandling af hud præget af forekomsten af ​​acne. Selvfølgelig forudsat at produktet er af biologisk oprindelse
  • Enemy kolesterol :. Kokosolie ikke letter stigningen i dårlige kolesterol, og dermed repræsenterer en god støtte i forbindelse med forebyggelse af patologier af 'kardiovaskulære system
  • Whitening tænderne :. naturligt antibiotikum, der kan bevare sundheden i munden, kokosolie er en levedygtig våben mod huller i tænderne, da det modvirker de bakterier, der forårsager udseende. Det kan være en værdig erstatning for mundskyl

Kokosolie:. Opmærksomhed på kalorier

Udbredte i tropiske lande - fra Indien til Sri Lanka, fra Filippinerne til Thailand, Filippinerne - kokosolie (som er udvundet fra den krydrede frugt af kokosnødplanterne) repræsenterer en allieret for skønhed og velvære. Husk dog, at hos modtagelige individer kan forårsage intolerans eller allergi .

At være en meget kaloriefattige fødevarer anbefales også ikke at overskride den anbefalede dosis og til en afbalanceret og varieret kost. Hvordan man sparer kokosolie? Inden lufttætte beholdere væk fra lys, varme og fugt, således at man undgår, der mister alle sine egenskaber

For at uddybe Se mere:. Forskellige typer af fedtstoffer

Se Også