WellCareMedicalCentre.com

Pyrodruesyre og hud rengøring

The pyrodruesyre er en væsentlig metabolit allerede er til stede i det menneskelige legeme og deltager i form af pyruvat til vigtige biokemiske processer, både anabolske catabolic (f.eks. glycolyse, lipolysen, proteinsyntese, glukoneogenese). Det blev opdaget i 1835 af den svenske kemiker Jacob Berzelius der tilskrives navn pyrodrue- som opnået fra pyrolyse af vinsyre (pyrolyse).

Fra kemisk synspunkt pyrodruesyre er et lille molekyle, der tilhører familien af ​​alpha-ketosyrer og er også til stede i frugten og i resten af planteriget

pyrodruesyre:. fordelene for huden

grund af sin lave pH, pyrodruesyre spiller keratolytisk virkning og anvendes derfor i dermatologi såsom eksfolierende stof .
på grund af sin lille størrelse (kun tre kulstofatomer) han er i stand til at gøre deres vej gennem de mere overfladiske keratinocytter i epidermis (overfladisk peeling effekt), hvilket gør både lysstyrken og farven hud. Ankommet i den papillære dermis, pyrodruesyre manifesterer sin biologiske virkning skaber en mild inflammatorisk reaktion (erythema fra vasodilatation) og stimulere dannelsen af ​​nye kollagenfibre.
For sin lettelse effekt anvendes ofte inden for dermocosmetici anvendes til behandling af chloasma, alene eller i kombination med andre naturlige syrer (f.eks. mandelsyre syre).

den pyrodruesyre til acne behandling

pyrodruesyre er også til stede i nogle dermocosmetici brugt til acne behandling (f.eks. cremer, masker, geler, lotioner, rengøringsmidler, etc.) da har en god talg-regulerende handling og keratolytisk .
Inde i anti-aging cremer spiller en peeling effekt på epidermis og en stimulerende virkning på dermis (fx elastiske fibre, collagenfibre). Det er en praktisk og normalt veltolereret syre, men dens irriterende virkning, hvilket er nyttigt, når håndterbar, stiger proportionalt med dens koncentration inden for et dermokosmetisk.

The pyrodruesyre anvendes ved meget højere procentdele (f.eks. 40%) i æstetisk medicin, inden for nogle medicinske skræl begrænset til ambulant og professionel brug. Ved behandlingen af ​​postacneici resultater, er de fleste af kemiske peels udføres, når acne er nu svandt. Den pyrodruesyre-baserede skrælning, sædvanligvis veltolereret selv med acne stadig i gang , men bør undgås i løbet af sommersæsonen.

Efter en pyrodruvsyreafskalning er det vigtigt at bruge solcreme med høj beskyttelsesfaktor. I dermokosmetik til hjemmebrug findes pyruvinsyre normalt i meget lavere procentdele. Trods en mild antimikrobiel aktivitet, pyrodruesyre er et stof, der respekterer og ikke ændrer huden microbiome

For at uddybe Se mere:. Acne

Se Også